loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Garantie

Bent u van plan een andere auto te kopen of heeft u deze zojuist aangeschaft? Bekijk dan eens de mogelijkheden van RealGarant, voor nét even dat extra stukje zekerheid!

De Elite garantie van Realgarant dekt u op alles van de auto behalve onderhoud en slijtage onderdelen en is optioneel afneembaar voor 6, 12, 24 of 36 maanden. RealGarant biedt de garantie aan op basis van landelijke dekking, u kunt dus terecht bij een garage naar keuze door heel Nederland.

 

Banner Image 0

Welkom bij KikSales

In de Krimpenerwaard gevestigd vindt u KikSales Automotive. Een jong ervaren team staat vol enthousiasme klaar om u te helpen en te adviseren! Naast kwalitatief goede auto's staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel, u koopt tenslotte niet iedere dag een auto. Onze 1.500m2 showroom is van alle gemakken voorzien om in een ontspannen en ongedwongen sfeer uw auto te bezichtigen.

Geboren in een ondernemersfamilie, was de droom om ooit voor mezelf te beginnen, altijd al aanwezig. Mijn liefde voor auto's begon al op jonge leeftijd. Mijn carrière begon echter anders dan verwacht. Ik ben begonnen te werken in het onderwijs. Maar mijn passie voor auto's bleef altijd in mijn achterhoofd aanwezig. Tijdens mijn werkzaamheden in het onderwijs, ben ik klein begonnen met de in- en verkoop van auto's. Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot mijn droom, mijn eigen autobedrijf KikSales Automotive. Inmiddels bestaat KikSales Automotive, in zijn huidige vorm, alweer bijna 10 jaar en hebben we een showroom van 1.500m2. In de loop van de jaren is zowel ons team, evenals onze kennis en ervaring, hard gegroeid tot iets waar we trots op mogen zijn! De kennis in combinatie met onze passie voor auto's, komen tot uiting in de manier waarop er bij ons gewerkt wordt.

Simpel! Kwalitatief goede auto's tegen de juiste prijs. Wij bieden u een breed aanbod van jonge, betrouwbare occasions in elke prijsklasse. Kortom, er is voor ieder wat wils. Verder zijn vrijwel al onze auto's afkomstig van de eerste eigenaar, origineel Nederlands en is de complete onderhoudshistorie inzichtelijk. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden en ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk.

Contact Image Alt
KikSales

Telefoon:0180-234011

E-mail:info@kiksales.nl

Vragen of interesse?

Bekijk de overige diensten

diensten-dtl-ellipse.png
Morgen Internet - Zorgeloos website