Het team

Waar staan wij voor?

Persoonlijke aandacht is wat wij belangrijk vinden. U koopt tenslotte niet iedere dag een auto. Voor de juiste prijs, eerlijk advies en bovenal een meer dan betrouwbare occasion bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen de tijd en willen dat het juiste gevoel bij ons als bedrijf en natuurlijk bij de auto op nummer 1 staat! Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarnaast zorgen wij voor een prima service ook na afloop.

Achtergrond

Geboren in een ondernemersfamilie, was de droom om ooit voor mezelf te beginnen, altijd al aanwezig. Mijn voorliefde voor auto’s begon al op jonge leeftijd.
Mijn carrière begon echter anders dan verwacht. Ik ben begonnen te werken in het onderwijs. Maar mijn passie voor auto’s bleef altijd in mijn achterhoofd aanwezig. Tijdens mijn werkzaamheden in het onderwijs, ben ik klein begonnen met de in- en verkoop van auto’s. Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot mijn droom, mijn eigen autobedrijf; Kiksales Automotive.
Inmiddels bestaat Kiksales Automotive, in zijn huidige vorm, alweer vier jaar. In de loop van de jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. De kennis in combinatie met mijn passie voor auto’s, komen tot uiting in de manier waarop er bij ons wordt gewerkt.
Wij bieden auto’s aan met een complete onderhoudshistorie die vaak ook nog eens afkomstig zijn van 1e eigenaar. Dat vinden wij persoonlijk belangrijk en zorgt voor een gewild totaalpakket waar wij aan willen voldoen.

Grote voorraad aan ‘nieuwe’ auto’s

Wij hebben een snel variërend aanbod.
Kijk snel of uw favoriet er nog is!

De drijvende kracht achter KikSales Automotive

Klik snel verder en leer ons kennen!

Openings
tijden

Maandag09:00 - 17.00*
Dinsdag09:00 - 17:00*
Woensdag09:00-17:00*
Donderdag09:00 - 17:00*
Vrijdag09:00 - 17:00*
Zaterdag09:00 - 17:00*
ZondagGesloten
*Buiten onze reguliere openingstijden zijn wij op afspraak ook 's avonds geopend. Bel ons voor de mogelijkheden voor u!